Vores Wellness Mission

Missionen med bloggen ilovewellness.dk er at tilbyde jer læsere og WellnessLOVERS mere personlig og “bag om” læsning på diverse klassiske og nye wellness behandlinger, hvad enten det er ansigtsbehandlinger, velværemassage, fysiurgiskmassage, kropsbehandlinger, manicure og pedicure, slankebehandlinger, detoxbehandlinger, botox og restylane, behandlinger mod acne og andre hudlidelser, spa ophold, og mange mange flere – ja… så vil jeg bestræbe mig på at teste og tilbyde jer en ærlig og personlig anmeldelse. 

Ydermere tilbyder jeg anmeldelser fra de sødeste, skønneste og smukkeste kendisbloggere der ligeledes tester og blogger om wellness til jer læsere her på ilovewellness.dk.

Det hele går op i en højere enhed, da jeg i de fleste tilfælde vil linke fra den anmeldte behandling direkte ind til Wellnessdeal.dk, der giver minimum 50% i rabat – på dagen og typisk dagen efter anmeldelsen er uploadet! Så vær OBS på nyuploadede anmeldelser og alle posts, hvis du vil nå at have disse behandlinger til halv pris via Wellnessdeal.dk.

Enjoy and become a WellnessLOVER.