Taktil Afspændings massage… Den mest omsorgsfulde massage jeg i mit liv har fået! Min krop er afspændt og mit sind flyvende…

BEIJA-FLOR MASSAGE

Life is a flower of which love is the honey” – er citatet på Runas hjemmeside, hvilket citat jeg finder smukt, sigende og super passende til hendes energi og behandlingsformer. 

I går fik jeg 1 times omsorgsfuld, blid og kærlig massage… Ja jeg skriver altså “kærlig” selvom du måske mener det kan være et stærkt ord at bruge i denne sammenhæng, især når man ikke kender sin behandler indgående! Og jeg bruger ordet KÆRLIG fordi jeg virkelig følte kærlighed under denne fantastiske massage… Kærlighed behøver jo ikke kun komme fra ens familie eller mand, det kan sagtens komme i mange andre former fra andre mennesker vi kender og ikke kender. Det betyder selvfølgelig man skal være åben og modtagelig overfor kærligheden omkring en.

Nåh men tilbage til denne skønne fantastiske og særdeles givende massage jeg fik af Runa i går eftermiddag. Byen summede af liv, solen havde varmet byen op på en 20 grader, jeg kom lige fra ben wax i DollFace (av for en smerte, jeg hader at blive vokset, MEN det er det hele værd! I dag har jeg byens glatteste stænger!) og skulle direkte i heaven hos Runa. 

Taktil Afspændings massage, hvad i alverden er det!? Egentlig bed jeg mest mærke i Runas beskrivelse der indeholder OMSORGSFULD behandling, lige præcis hvad jeg trænger til i disse dage, omsorg. 

Runas lokale ligger midt i byen, levende lys er tændt, aromadufter spreder sig og i samme øjeblik man træder ind hos Beija-Floor massage mærker man stress og urolighed forsvinde fra krop og sjæl. 

Blide lange strøg med Kamilleolie på ryggen...

Blide lange strøg med Kamilleolie på ryggen…

Jeg blev puttet på briksen, med bløde lagner og tæppe, Runa vælger en beroligende kamille olie til min behandling. Hun strøg lange og blide strøg over hele min ryg, fra nakke til nederste på lænden, åhhhh jeg falder ned i roen og omsorgen, jeg mærker hendes kærlige energi min vej. Runa er VIRKELIG OMSORGSFULD og en fantastisk behandler. Jeg falder hen og de blide strøg bliver en smule mere faste, men stadig lange strøg der afstresser og forkæler mine ryg- og nakkemuskler. 

Jeg bliver vendt, bliver atter puttet og så tager hun fat i mine håndled og hænder, masserer med kamilleolie, igen blide, faste og lange strøg. Når hænderne er forkælet er det mine trætte varme fødders tur… OMG jeg ved virkelig ikke noget bedre end at blive masseret på hænder og fødder, det er forløsende og opkvikkende på samme tid. Mine hænder og fødder summer af liv og loooooove. 

Blid massage af mine hænder og fødder, ahhhhh velvære...

Blid massage af mine hænder og fødder, ahhhhh velvære…

Jeg elsker elsker elsker at skulle prøve så mange forskellige behandlinger i forbindelse med mit arbejde med Wellnessdeal.dk og er taknemmelig for alt jeg får.

I øvrigt ELSKER ELSKER ELSKER jeg endnu mere at kunne tilbyde DIG at få samme dejlige, givende skønne behandling til HALV PRIS på www.wellnessdeal.dk – førpris på denne skønne 60 min behandling er 650 kr. i dag kan du får den for kun 325 kr. 

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne omsorgsfulde behandling.