Smukke og gravide skuespiller Neel Rønholt har været forbi Runa til en massage… Hun siger “det er den skønneste og mest afslappende gravidmassage…”

“Jeg vågnede fredag morgen efter en nat uden meget søvn. Min gravide mave er begyndt at fylde ret meget og jeg kan have svært ved at falde til ro og denne nat havde baby været ekstra aktiv. Det var derfor super timing at jeg kl 10 havde en tid til gravidmassage. Og da jeg mødte Runa og hun gik igang med behandlingen viste det sig at være intet mindre end perfekt!

Neel Rønholt hos Beija-Floor massage...

Neel Rønholt hos Beija-Floor massage…

Hun tog imod mig på en varm og personlig måde og med det samme kunne jeg mærke at denne behandling først og fremmest handlede om velvære og afspænding. Min store mave og jeg blev placeret på en særlig gravid-briks med hul til maven og bare det at ku ligge på maven efter 7 måneder er altså den største luksus!

Og så gik behandlingen igang. Det første der slog mig var at Runa har de varmeste hænder jeg nogensinde har oplevet, hun behøvede bare at lægge en hånd på min ryg og så var jeg allerede afslappet… Jeg følte mig meget tryg, hvilket er ekstremt vigtigt for mig når man ligger der med sin gravide mave; men jeg var ikke et sekund i tvivl om Runas store kunnen og viden.

Denne form for gravidmassage består meget af gentagne bevægelser der nærmest virkede meditativt på mig, det var ikke kun fantastisk for kroppen, men også for sindet. Jeg kom helt ned i et gear jeg ikke har været i meget længe.

Runa manipulerede ikke kroppen til at slappe af gennem hårde tryk, men kroppen gav ligesom selv slip. Især min lænd, som er på overarbejde for tiden blev virkelig afspændt på en helt særlig måde.
Jeg kan virkelig anbefale alle gravide (og ikke-gravide) denne afspændende gravid-massage. Den var fyldt med omsorg, varme, forkælelse og velvære og jeg håber selv at jeg kan nå at få en ekstra behandling inden min baby kommer. Bagefter følte jeg mig let i kroppen, let i sindet og helt klar til fødslen faktisk.”

Få denne FANTASTISKE massage TIL HALV PRIS på www.wellnessdeal.dk I DAG!