Skuespillerinde og vores blogger Laura Drasbæk valgte at prøve 1 times Body-sds, læs om hendes helt unikke oplevelse her

Laura Drasbæk har prøvet Body-sds og synes det er helt FANTASTISK!

“Jeg er meget stor fan af Body sds behandlingerne og har prøvet med forskellige terapeuter. Men nu havde jeg fået ham her, Anders Peter Tørsleff, anbefalet.

Det er altid forskelligt fra behandler til behandler, hvad de focuserer på, hvor hårdt de tager fat og hvilken stemning der er omkring deres behandling (og person) Havde engang en, som fik besøg af en af mine døde, ‘en ældre dame der havde betydet meget’, mens jeg fik behandling. Det har jeg faktisk ikke lige plads til i en sådan situation, men det er nok smag og behag. Anders Peter (eller AP som jeg mindedes at han hed engang; for jeg kendte ham faktisk fra gamle dage, viste det sig, -lille kbh) gik meget op i åndedrættet.

Det var fint i starten, men efter en tid generede det mig faktisk lidt at skulle bruge så meget energi, på det der skide åndedrag. Jeg synes ikke at kunne koncentrere mig ordentligt om hvad han lavede. Men så blev mine hænder kolde, helt kolde og armene begyndte at sitre, og en virkelig intens sult jeg slet ikke normalt kender til, slog ned i mig. Pludseligt. Det var meget mærkeligt.

Jeg kom op at sidde og havde det fuldstændig som om jeg var fuld, alt kørte rundt og jeg kom sådan til at grine og hele min krop opførte sig så …besyndeligt. Derefter lå jeg på maven lidt og selv om han generelt gik mildere til værks end jeg er vant til, var det som om han kom længere på andre måder. Efter behandlingen rystede jeg og var helt ved siden af mig selv og ved at DØ af sult.

Og det er jo dét, som gør at body sds behandlinger er så fantastiske. Det er ikke en massage som er rar for kroppen, faktisk er det nogle gange lidt kedeligt og ikke specielt behageligt altid. Men der sker noget andet. Det er inde og rykke ved nogle ting. Jeg har haft mange behandlinger der ikke gjorde det store, men den i dag var en god bahandling. Og åndedrættet var en stor det af det, tror jeg. Det satte virkelig nogle ting i gang og resten af dagen, har jeg haft det som om jeg har drukket en halv flaske champagne meget hurtigt og fået pumpet lungerne til dobbelt størrelse.

Mand, jeg synes det er spændende hvordan psyken og kroppen hænger sammen. Det er dybt facinerende. Jeg kan virkelig anbefale at prøve det her body sds hos Anders Peter.”

Body-sds af Anders Peter i indre København – til halv pris!

Wellnessdeal.dk tilbyder dig og alle dem du kender 51% på 1 times Body-sds hos Anders Peter i indre København – før 800 kr. nu kun 392 kr. læs mere og køb wellness tilbudet her www.wellnessdeal.dk (tilbuddet er kun gældende 5. og 6. december 2012)