Laura Drasbæk har været på “stabilt blodsukker” forløb – altså uden sukker i 14 dage og hun ELSKER det!

Vores sunde blogger Laura Drasbæk – nu uden sukkertrang!

“Jeg lever sundt og da jeg sagde ja til at afprøve “stabilt blodsukker” forløb, var det egentlig bare lige for at få strammet min chokolade trang lidt ind. Mere tænkte jeg ikke der skulle komme ud af det!

Jeg læste i den super inspirerende og meget informerende bog, man får som e-bog via kurset, og efter en meget interessant samtale med Siff som står bag dette stabilt blodsukker gik jeg på 14 dages total afhold fra al sukker. Også den i mit rugbrød og elskede cornichoner. Tog også lige en pause for mælkeprodukter og kaffe samtidig når jeg nu var i gang, – fik sådan blod på tanden af siff, og det har været virkelig interessant!!!

Når jeg i perioder holder mig fra søde sager er det jo ikke ens betydende med, at jeg ikke spiser noget der roder med blodsukkeret, og jeg synes virkelig jeg har fået en anden bogstaveligt talt ‘følelse’ med sagerne og min egen krops reaktioner, efter at have været hendes kursus igennem.

Er spændt hvordan jeg nu vil leve, men er i hvert fald blevet bedre til at lytte til min krop og kan varmt anbefale kurset og især Siff fra GlædensVitaminer.”

Frem til i aften kl. 23.59 kan du købe dig til et liv med STABILT BLODSUKKER – Wellnessdeal.dk tilbyder 50% på en Workshopdag med Siff, workshoppen afholdes i Kgs. Lyngby den 28. oktober fra kl. 12 til 17, der serveres hjemmelavet økologisk og glutenfri forkost, samt sunde eftermiddags snacks. I tilbuddet får du OGSÅ den inspirerende og let-forståelige e-bog! Kom i gang med at få styr på DIT BLODSUKKER nu – Køb hele pakken til 50% altså KUN 298 kr. via www.wellnessdeal.dk (tilbuddet er KUN gældende 4. oktober 2012)

Kom sukkertrangen til livs! – med Siff fra GlædensVitaminer