Jeg har været forbi en fantastisk Homøoepat og tror på at naturens medicin kan afhjælpe ubalancer og sygdom i vores krop!

Jeg har testet alt muligt alternativt i mit liv og har oftest fået store positive resultater ud af alternative behandlingsformer! Mit liv med Homøoepati har været meget i perioder, oftest i perioder hvor jeg har list af eksem, voldsomme udbrud af uren hud eller andre pludselige skavanker. Jeg skal hurtigt sige at Homøoepatiske midler har hjulpet mig i enhver situation og med super hurtige og effektive resultater.

Nu er jeg jo gravid i 25. uge og har det egentlig perfekt, jeg føler mig stærk som en okse og træner derudaf (energii 2-3 gange i ugen og gravid yoga 1-2 gange i ugen) og er bare en af dem der er LYKKELIG GRAVID! 😉

Alligevel tøvede jeg ikke 1 sek da Mette kontaktede mig med mulighed for at komme ud til en Homøoepatisk session og test hos hende, trods jeg føler mig sund og 100% rask. Om ikke andet kunne det være Mette kunne give mig “understøttende” naturmedicin nu jeg er gravid.

Naturmedicin

Mette holder til i sit lille Lyserøde hus ude på Frederiksberg, ganske charmerende og dejligt sted, en god cykeltur fra mit hjem på Kgs Nytorv. Mette er smilende og varm og gelejder mig ind i hendes kontor / session værelse. Gulv til loft-reolen er fyldt med naturmedicinske og alternative bøger, på engelsk, da Mette har taget sin 4 årige udd. i England.

Vi starter en rimelig detaljeret samtale vedr. mit “sygdoms” forløb, eller rettere sagt en kortlægning over mit liv i dybden! Mette vil gerne vide alt om dengang fra jeg var “stofmisbruger” (ikke at jeg har været afhængig på hverdage, men i mange år taget så rigeligt at kokain, amfetamin, extacy, aminosyre, svampe, hash, pot og you name it!!!), til min far og mors rolle i mit liv, samt mine egne mønstre i mit voksne liv. Psyken og kroppen hænger nøje sammen, det VED JEG AF ERFARING! (eftersom jeg fik voldsom acne på ryggen af at græde hver anden uge i næsten 1,5 år, nåh det er en anden historie.)

Jeg er heldigvis åben af person og fortæller farverigt mens jeg fægter med armene. Mette skribler ned, borer dybere i min tid da jeg var jaloux, “var du vred, ked af det eller?” spørger hun… Hun bliver ved lidt endnu! Det er ok. Jeg ved hun spørger ind til disse ting for at kunne kortlægge min dybere personlighed.

De 90 min flyver afsted, Mette beder mig tage naturmedicin for nogle af de stoffer jeg har taget for 10 år siden, tilmed at jeg får for en mild leverudrensning, det er jo mere eller mindre altid en god ide med alt det “usunde” vi bliver udsat for i 2014 i verden.

3 forskellige slags små piller får jeg med hjem, “her er til ca 14 dage siger Mette… Jeg skal yderligere sætte alle disse ‘livshistorier’ ind i et databasesystem vi har, der yderligere kan fortælle mig hvilke naturmidler du skal have i din process hvor du er nu!”.

Jeg har været igang med de første piller i snart 4 dage, synes mit system har tømt sig ud, om jeg så kan sige. Måske tynd mave mere end jeg plejer, men ikke voldsomt meget, bare mere end normalt og flere toiletbesøg på en dag. Men det GIVER JO GOD MENING.

I går fik jeg en lille kuvert med endnu 3 pilleglas, hvilke jeg først skal starte på når jeg er færdig med de andre. Så skal jeg lige kontakte Mette for at høre om vores fortsatte forløb. Måske jeg svinger forbi hende til en 40 min opfølgende session, eller det gør jeg under alle omstændigheder.

Der er INTET MYSTISK i Homøoepati og naturmedicin har været anvendt i mange mange år med positive og særdeles effektive resultater. Mette er selv gået ind i denne verden efter hendes datter led af en forfærdelig sygdom, som hun blev kureret for med netop Homøoepati og naturmedicin.

Jeg har været hos forskellige Homøoepater og er selv (som sagt tidligere) blevet kureret for alverdens og med hurtig effekt!

Så hvis du står og tænker du har lidt små eller store skavanker i livet pt. ville jeg, hvis jeg var dig, købe dette tilbud hos Mette og igennem Wellnessdeal.dk.

90 min test og session hos Homøoepat Mette inkl. naturmedicin med 52% i besparelse – køb dit værdibevis til KUN 347 kr. her på www.wellnessdeal.dk