Jeg har JET-LAG på 5. dag og kan bare ikke hænge sammen når klokken bliver 17, what to do!? Access Bars behandling, blev der sagt.

“Som I måske ved blev jeg gift med MANDEN I MIT LIV den 1. feb og drog på Honeymoon til Hawaii dagen efter… Vi kom hjem tidlig lørdag morgen med flyveren fra NY efter at have været godt og vel 30 timer undervejs, OMG en laaaaaang tur! Seriøst du kan ikke komme længere væk fra lille DK, geografisk set, i øvrigt er der også 12 timers tidsforskel… Arbejd lige med den! 😉 Det betød selvfølgelig at vi stod op før solen på Hawaii ved 5 tiden, men det er jo bare hyggeligt når man er på ferie, sgu ikke herhjemme nu hverdagen er begyndt og det er BACK TO BUSINESS…

Jeg vågnede fx kl. 3.55 i går morges, eller min mand gjorde (ja nu er han sgu min mand ikke kæreste, skal lige vende mig til det…) og vækkede mig… Grrrr! Nåh men halleluja for House Of Cards og tomatmadder (som jeg også skrev på FB) og ja det er sgu da meget hyggeligt at ligge der under dynen kl. lort og se serier… MEN da klokken blev 9 og jeg skulle ud af døren til dagens første møder, ja der havde jeg grus i øjnene og kunne egentlig godt have sovet en lur, ikke særlig great nu jeg havde en dag med business foran mig. I øvrigt krævede mine møder at jeg var kreativ og PÅ eftersom jeg jo er ved at skabe Danmarks nye og mega WELLNESS UNIVERS og vi er MIDT i “skabelsesprocessen”!

Heldigvis kunne jeg have for øje at jeg senere på dagen skulle forbi Christine Støvring der er Rei-Ki healer, Access Bars behandler, mm. for at have 60 min afslappende og effektiv Access Bars behandling.

Access Bars blide tryk på forskellige punkter i hovedbunden... Velvære :)

Access Bars blide tryk på forskellige punkter i hovedbunden… Velvære :)

Ja så sidder I måske og tænker ‘hvad er Access Bars behandling!?’ det har jeg selv tænkt flere gange og tænker det egentlig lidt stadig… For det er ikke så nemt at forklarer! Jeg kan dog sige at det er noget der virker, for efter min behandling i går sov jeg faktisk til kl. 7.30 HER TIL MORGEN – wuhuuuuu, skønno, lovely, glæde ud over det hele….

Christine så min update på FB i går, den med at vågne kl. 4, og skrev at Access Bars virkede på JET-LAG, hvorefter jeg fluks bookede tid… For jeg har ikke ‘råd’ til at være træt over middag eftersom jeg har så meget arbejde i denne tid.

Det er en så speciel behandling at jeg ikke aner hvad der sker, men noget sker der… Jeg lagde mig på briksen, tænkte jeg ville forsvinde LANGT VÆK eftersom jeg havde været oppe siden kl. 4, alligevel lå jeg og svævede mellem søvn og vågen tilstand… Det var så underligt, jeg spjættede helt vildt, I ved når man er lige ved at falde i søvn og så føler man falder eller hvad jeg skal sige!? MEN jeg plejer ved Gud ikke at spjætte hele 4-5 gange og slet ikke under behandlinger. Christine startede blidt med tryk på forskellige punkter i nakken, bag ørene og i hovedbunden… Hun holdte længe på samme punkt, det føltes som om hun gav mig strøm gennem disse punkter… De sidste 15 min af behandlingen føltes det som om hele min hovedbund isnede, åhhh det er så svært at forklare, MEN det kunne virkelig mærkes…

Jeg er langt væk og alligevel tilstede, Christine ‘vækker’ mig og siger så er vi færdige… jeg tænker SERIØST, der er da kun gået 7 min!? Men nej der var faktisk gået 65 min! WHAT!? Jeg er dog langt mere frisk end før jeg kom, ja måske det var et power nap men alligevel var jeg bevidst under hele behandlingen…

Efter behandlingen var mine batterier ladt fuldt op, jeg var rolig og der var RO I HOVEDET… Ikke så mange tanker, mere en følelse af balance og overskud! Jeg smilede da jeg gik ud af døren på Vesterbro, sprang op på min røde Velorbis og cyklede hjemad.

Mig med strålende øjne efter Access Bars behandling, trods mine øjne har været åbne i over 11 timer på det tidspunkt...

Mig med strålende øjne efter Access Bars behandling, trods mine øjne har været åbne i over 11 timer på det tidspunkt…

Kort beskrevet:

‘Hvad kan jeg forvente af en Access Bars session?

Access Bars behandlinger skaber en dybdeafspænding og følelse af total indre fred; kan afhjælpe søvnløshed og anden søvnbesvær; kan være med til at skabe en utrolig klarhed og et skarpt fokus; kan eliminere kropsspændinger og smerter; reducere stress og tankemylder;

I VÆRSTE FALD OPLEVER DU EN BEHANDLING SOM EN DYB MASSAGE – I BEDSTE FALD ÆNDRER BEHANDLINGEN DIT LIV!’

Hvis du vil læse mere om Access Bars kan du læse på Christines hjemmeside – klik her.

OG hvis du vil have 1 times Access Bars behandling TIL HALV PRIS kan du købe et værdibevis her på mit Wellnessdeal.dk – skynd dig for der er begrænset antal til salg!”