I GODE HÆNDER – hos Jeanine på Frederiksberg… Her fik jeg forleden en skøn “rygbehandling” med scrub, maske og massage…

Min ryg har for nogle år tilbage været plaget af slem acne… Hvilket jeg heldigvis er kommet mig over i dag, som dog og desværre har efterladt sig mange ar! Derfor valgte jeg for et par år siden at få dækket det meste af ryggen af en tattovering… Da jeg havde det lidt sådan “hmmm ar eller cool tattoo…” Ikke et svært valg hvis du spørger mig 😉

Anyways dette indlæg skal mere handle om den skønne rygbehandling jeg fik hos Jeanine på Frederiksberg forleden. For selvom jeg er kommet mig over den ret voldsomme acne på ryggen, så kan jeg stadig godt få lidt urenheder hist og her på ryggen, især et par stykker mere under min graviditet… Men det er selvfølgelig pga hormonerne! Min hud er overall ganske pæn i dag, derfor sørger jeg også for at holde den vedlige, eller giver den opmærksomhed, måske også af frygt for det skal blusse op på ondt igen en dag.

IMG_7118

Så der var ikke meget tøven om jeg skulle sende en blogger eller selv teste denne udrensende rygbehandling, og afsted med mig. Jeanine er super sød og har styr på sit. Klinikken, eller behandlerrummet, ligger i et behandler fællesskab hvilket giver atmosfæren en fin stemning. I Jeanines rum dufter der dejligt, her er blomster og levende lys, trods solen skinner… Ahhh det varmer og gør mig glad.

Jeg smider mig på briksen, glæder mig til at ligge for en stund, da min baby UmaLullo ikke sover mere end 2 timer natten igennem mellem måltiderne, og sådan har det været i 4 uger nu. Så jeg er træt og glædes over bare at skulle tage imod. Jeanine kommer et varmt omslag på ryggen for at åbne mine porer. Derefter en dejlig velduftende bodywash der skummer godt. Så bliver hele ryggen scrubbet med saltscrub, det føles dejligt og Jeanine kører i hurtige tag og cirkler (man kan godt mærke hun er også er massør). Jeg lader mig synke dybere ned på briksen og falder lidt hen, selvom jeg taler meget med Jeanine undervejs… Jeanine trykker urenheder ud, giver mig healende maske på og afslutter med creme og massage. Ahhhh jeg er som født påny.

Jeg kan egentlig godt lide at gå til sådanne behandlinger, behandlinger der nurser om områder på vores krop vi ofte negligere, som fx ryg ELLER endnu vigtigere decolette (hals og bryst området) – så mon ikke jeg smutter en tur forbi Jeanine for at få samme tur foran! Det er jo i den grad et område vi viser frem og som vi ofte glemmer, når vi ellers vasker, scrubber, smører ansigtet ind morgen og aften… Eller det gør jeg i hvert fald!

I dag og de næste dage frem kan du får 50% på udrensende ryg- eller decolette (hals og bryst) inkl. maske, massage mm. 30 min for KUN 175 kr. – se mere på Wellnessdeal.dk.