Elisa Lykke har tabt 2 kg på 2 uger med PURE SHAPE produkter – der smager godt!

Elisa Lykke har tabt 2 kg på 2 uger med PURE SHAPE produkter

“Da postmanden kom med 2 kasser Nutramino var det midt i modeugen hvor champagne drikkes som vand, kanapeer serveres som frugt og chokolade er en selvfølge i diverse labre goodiebags… Jeg valgte at sætte mine lækre kasser fuld af Nutramino i kælderen til ugen efter hvor jeg garanteret trængte til at tabe små 2-3 kg.

Jeg er egentlig ret bevidst om min krop og dens sundhed, men med fart over feltet på jobfronten, 2 skønne pigebørn, mand og hjem så opstår der ofte de hurtige hovsaløsninger når man går sukkerkold hen på eftermiddagen, jeg er personligt stor fan af en tyk skive rugbrød med et fedt lag Nutella på, OG hvis man gør det for tit så ryger der de ekstra kilo på også selvom man træner.

SÅ jeg gik igang en mandag med at følge den fremragende lille kur-brochure som Nutramino har udviklet og hvor deres smagfulde drinks og barrer er passet ind så et er nemt og forståeligt at vide hvor mange man må køre i munden, fordi faren ved Nutramino produkter er at de smager sindssygt godt. Har hørt skrækhistorier om tykke drikke med grim smag og gikogså forsigtigt til værks. Sikke en nydelse og med tanken om at den er proppet med vitatimner og godter så er det en fornøjelse at skifte Nutramino ud med Nutellaen.

Jeg har halvt fulgt kuren da mit liv ikke altid er indrettet så jeg lige står og kan skære mig en banan/karse mad, men hver gang jeg fik den søde tand på besøg spiste jeg en bar eller drak en drik og det tog i den grad trangen til søde sager, og ofte kunne jeg ikke spise hele barren op da den var så rig på smag.

Efter 2 uger på kuren har jeg tabt mig 2 kg og er tilfreds… og lidt afhængig på den gode måde af Nutramino barsog drinks.

Jeg følger også stadig deres gode spiseråd. En nem, sund måde at smide nogle kilo på!”

PURE SHAPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 
I dag kan du købe PURE SHAPE produktpakken der består af 26 shakes og 14 bars til HALV PRIS! Tab dig 2 kg på 2 uger med denne PURE SHAPE produktpakke inkl. kostplan og leveret lige til døren, køb den her på Wellnessdeal.dk (tilbuddet er live og kan kun købes den 1. og 2. oktober 2012!)