Dorte er mor til 2 piger, arbejder for McKinsey og har løbet halvmarathon, ville lige tabe et par kg. mere – det lykkes med PURE SHAPE!

“Jeg har i 14 dage fulgt Nutraminos kostplan med kosttilskuddet PURE SHAPE og jeg er blevet ret vild med især chokoladebaren, der har en intens smag af mørk chokolade og med lækkert knas i, som rent faktisk gør at man får stillet lysten til søde sager og samtidig mætter rigtig godt.

Jeg synes kostplanen fungerede rigtig godt – den var nem at følge med 6 mindre måltider om dagen, hvoraf et af måltiderne bestod af en bar og et af måltiderne bestod af en shake. Retterne i kostplanen var desuden lækre og nemme at lave – lige i starten følte jeg at det var lidt omstændigt at stå og veje maden, men efter den første uge havde jeg allerede en god fornemmelse for portionsstørrelserne og kunne gemme køkkenvægten væk igen.

Jeg fik desværre ikke trænet så meget i løbet af denne periode og jeg var også til en fødselsdag, hvor der røg en bolle og et stykke lagkage ned, så jeg er sikker på at hvis jeg havde holdt planen 100% og også havde fået luftet løbeskoene bare en lille smule, så havde jeg også rundet det vægttab på 2 kg som jeg havde sat næsen op efter, men egentlig er jeg meget godt tilfreds –

Nutramino hjalp mig i hvert fald til lige at smide det sidste der skulle til for at jeg kom under de 60 kg. som jeg altid har haft som målsætning” 🙂

Fakta:

Startvægt – 60,8
Slutvægt – 59,2 kg
Vægttab: 1,6 kg