Den seje kvinde og frontløber Michelle Hviid har testet luksus ansigtsbehandlingen FIRE&ICE og R7 – der giver fornyet hud!

 

Michelle Hviid anbefaler ansigtsbehandlingen Fire&Ice og R7

“Jeg er sådan en slags kvinde som ikke ejer en creme. Altså helt rigtigt. Jeg ejer ikke en creme, jeg smører mig ALDRIG ind. Jeg er faktisk helt håbløs!

En gang om måneden ca. får jeg taget mig sammen til at få en ansigtsbehandling for at kompensere for min “ignorance”.

De sidste 3 måneder har jeg trænet til maraton. Det betyder at jeg har været meget ude, i al slags vejr. Jeg må indrømme at det er hård kost for huden.

I mandags fik jeg en luksus ansigtbehandling som jeg aldrig har prøvet før. Jeg er som udgangspunkt super skeptisk overfor denne som for alt andet i livet, men jeg må overgive mig!!!

Under behandlingen blev mit trætte ansigt nusset, masseret, trykket og trukket i. Behandlingen var behagelig og et fint break i min ellers travle hverdag. Det var som at få skrællet et trist lag af hovedet!

Mit ansigt er nu mere strammet op, huden er glattere, smukkere og bedst af alt jeg har gløden og spændstigheden tilbage. Mums jeg er faktisk lige blevet lidt yngre at se på… 

Jeg anbefaler hermed behandlingen Fire&Ice og R7!”

I dag (den 8. og 9. oktober 2012) tilbyder Wellnessdeal.dk dig hele 50% på den 60 min Luksus ansigtsbehandling inkl. dybderens, massage med serum, retning af bryn, mm. normalpris 650 kr. køb den for KUN 325 kr. – læs mere og køb her www.wellnessdeal.dk!