Bryllups-stress og blid hot yoga… Det eneste jeg magter disse dage her 4 dage inden mit prinsessebryllup!!!

“Jeg indrømmer, jeg er ikke super woman i disse dage… Min krop viser tegn efter følelsesmæssig stress! Ikke noget jeg behøver komme ind på her… Men jeg har sgu været rimelig meget syg her de sidste uger, maveflu, betændelsestilstand i kroppen, øjne der svier mm. FATTER det ikke… Eller jo det gør jeg, JEG SKAL FREAKING GIFTES OM 4 dage! 

Det er selvfølgelig dejligt (og alt det der…) meeeeeen skulle vi nu ikke lige piller romance-glitter-filmen af hele projektet. Der ER så meget at se til, både min kæreste og jeg er presset, planlægning, 100 mennesker til reception, halvdelen til middag og fest efterfølgende og afrejse til Hawaii dagen efter… Good Bye life and ease – de sidste 2 måneder! Det er bare mega stressende at planlægge og leve op til det hele… Jeg har flere gange haft lyst til at trække stikket, seriøst, mine batterier er FLADE og jeg kører på nødblus… Holdt oppe af kaffe og et pakket skema! Jeg slæber mig fra sted til sted, møde til møde, som en robot der er trukket op.

Det betyder også at jeg har skruet HELT NED for træningen, jeg får hverken løbet, trænet energii eller Bikram Yoga… Det ENESTE jeg har kunne overskue og som har gjort mig godt i disse dage er BLID SOFT DEJLIG GIVENDE Hatha og Vinyasa Yoga i 37 grader hos Senses på Vesterbro…

Lækker Hot Yoga i fine omgivelser hos Senses på Vesterbro... Yoga Oasen!

Lækker Hot Yoga i fine omgivelser hos Senses på Vesterbro… Yoga Oasen!

Atmosfæren hos Senses er blid og rolig, jeg har brug for denne energi, jeg har BRUG for netop denne beroligende energi… Jeg skal lades op! Hjælp mig… Hold om mig, vug mig, pas på mig… Lige det jeg behøver får jeg gennem de 60 min hot yoga hos Senses!

Jeg har gået hos Senses igennem nogle måneder, dog er det intensiveret her de sidste uger, og mon ikke jeg også liiiiige når en gang mere (for JEG HAR BRUG FOR INDRE RO) her i løbet af “de sidste” 4 dage…

Deres yogalærere er rimelig forskellige, hvilket er skønt, dog er “retningslinierne” indenfor yogaformen overholdt tilpas meget, således hårdheden ikke er alt for forskellig, for så var jeg nok død! 😉

Hot Yoga hos Senses giver mig indre ro, glæde til sindet og samtidig en fin workout af kroppen, jeg har nok tabt mig lidt de sidste uger, så har ikke “voldsomt” meget at kæmpe med… Altså jeg mener, det er suuuuuper perfekt at vi laver en smule vinyasas og der er godt flow på, men vi taler alligevel 50% under hårdheden fra fx Bikram Yoga. Og nogle gange er det altså bare DET jeg har brug for. (Især 4 dage inden mit bryllup!)

Der spilles i øvrigt også mega nice beroligende musik under yogatimerne hos Senses. Deres center er forholdsvis nyt hvilket betyder det er sååååå lækkert! Nye lyse gulve, lækre badeomgivelser, fantastiske yogalokaler, varm te, lys, buddha figurere – aka EN YOGA OASE på Vesterbro!

Senses Barre Træning - Yoga mixed med Ballet! Lækkerhed på balletyoga...

Senses Barre Træning – Yoga mixed med Ballet! Lækkerhed på balletyoga…

I øvrigt tilbyder de også Cardio Core – løbetræning (for de som er hardcore og ikke lige skal giftes om få dage.. hehe!) OG Senses Barre Træning – YOGA MIXET MED BALLET!!!! Jeg er selvskrevet på BEGGE hold når jeg er tilbage og brylluppet er ‘overstået’ – for real… Og glæder mig!”