Body-sds er en af de mest effektive og løsningsorienteret behandlingsformer jeg kender til!

Pernille Caroline Lotus – “Body-sds er en af de mest effektive behandlingsformer!”

“Jeg har ‘gået’ til Body-sds siden jeg var 23 år, dog mere intenst i perioder og er i dag landet på et niveau hvor jeg får en body-sds behandling en gang hver 2.-3. måned eller oftere hvis jeg føler for det.

Jeg skal hurtigt indrømme at jeg gang på gang bliver overrasket over hvor effektiv body-sds behandling er!

For mindre end et par timer siden trådte jeg ud af lokalet i Nybrogade hvor jeg netop havde fået en omgang dybdegående body-sds behandling og jeg er flyvende. Jeg er på een og samme tid let og tung i både krop og hoved. Jeg er glad og lettet og måske alligevel også lidt følsom. Jeg er mere åben i hovedet og sjæl, og kroppen er løsnet godt op.

Tænk alt dette kan lade sig gøre på blot 60 min!

Jeg kom med spændinger i nakken og skuldre og lidt hovedpine, Camilla gav mig en overall screening og fandt hurtigt frem til mine ‘ømme’ punkter, sjovt sagde hun mest om min galde (der betyder jeg har let til irritation og at holde fast på denne) og tidligere på dagen talte jeg i telefon med min homøopat der sagde mine prøver viste problemer med lever og galde. Sjovt nok!

Camilla huskede mig på min vejrtrækning undervejs og sagde fint nok “jeg stopper ikke på av, men på stop” for her må man nemlig gerne sige av… Mine av var nu mere en prusten med lyd på når Camilla havde godt fat i mine ømme punkter.

Det er virkelig det hele værd at have av følelsen, for lige nøjagtig 4 sekunder senere løsner mine spændinger op, og jeg kan virkelig mærke at ømheden forsvinder i takt med Camillas faste hårde og samtidig blide tag i mig.

Min krop er nu lettere og mere åben, jeg føler jeg er pakket ind i vat og flyver ud fra en særdeles givende og effektiv body-sds behandling.

Dette var min første session med en kvindelig body-sds behandler og Camilla kan varmt anbefales, hun kan fint tage fat og med hendes kvindelige energi er hun blid og sød, det gør det måske nemmere at åbne ordentligt op.

Body-sds er ikke massage men mindste lige så givende, hvis ikke mere givende, på et mere holdbar og meget dybere måde. Hvis ikke du har prøvet body-sds før, er det måske nu og her via dette tilbud og hos kompetente Camilla. Und dig selv denne fantastiske oplevelse!”

Body-sds hos Camilla Frydenlund

 

Vi tilbyder 50% på 1 times givende og effektiv Body-sds hos Camilla via Wellnessdeal.dk – læs mere og køb her www.wellnessdeal.dk (tilbuddet er gældende den 24. og 25. okt 2012)