Bag om ilovewellness.dk

 

Pernille Caroline Lotus stifter af og Direktør for Wellnessdeal.dk og ilovewellness.dk

Bag bloggen ilovewellness.dk finder I mig Pernille Caroline Lotus. Jeg er WellnessLOVER til fingerspidserne og er founder og driver til dagligt dealsitet Wellnessdeal.dk – der tilbyder wellness tilbud i København til 50%!

For mig er “wellness” mit break i en travl hverdag! Det kan være alt fra en løbetur i skoven efterfulgt af en tur i det kolde hav, og så ind i de varme bade hos Skodsborg Spa, til klassikeren som 1 times massage hos en god massør i Kbh K, eller mine 4-5 ugentlig yogastunder hvad enten det er Bikram Yoga eller klassisk Hatha Yoga. Meditation på Christianshavn og meditationsretreats i Sverige fylder mit liv med glæde. Ansigtsbehandlinger går jeg selvfølgelig også til, men det er ikke altid lige velvære-agtigt for mig, da jeg har lidt problemhud hvorfor jeg hellere kalder dette for nødvendige skønhedsbehandlinger for at holde mit udseende smukt og fint.

Når nu jeg ejer og driver Wellnessdeal.dk er jeg så heldig at skulle teste de fleste af de wellnessbehandlinger jeg tilbyder via mit site, og går derfor til behandlinger helt op til 3 gange om ugen. Dette betyder at jeg har prøvet det meste indenfor wellness, og jeg ønsker selvfølgelig at dele ud af mine erfaringer her på bloggen – så du, som læser, kan få et helt personligt og unikt indblik i diverse forskellige klassiske og nye wellnessbehandlinger.

Er det således at du tænker “Ej jeg har da lige hørt om en ny behandling eller den der treatment kunne jeg da egentlig godt tænke mig at prøve, eller mon det virker på mig?” så skriv til mig og jeg gør alt for at få den testet og dermed anmelde den herpå bloggen – samt tilbyde den til hele 50% via Wellnessdeal.dk til dig og dine veninder!

Du er altid velkommen til at kontakte mig via “KONTAKT” i menuen… Jeg har altid travlt og er konstant på farten, men jeg skal gøre mit bedste for at besvare din mail så hurtigt og fyldestgørende som muligt.

Tak fordi du læser med 🙂

Med kærlig hilsen,
Pernille Caroline Lotus