Av av av sportsmassage gør ondt, men gør godt! Jeg forventer nu en massør tager fat, alt andet føler jeg ikke jeg får noget ud af…!

“I dag behøver det ikke være den længere roman omkring den dejlige og DYBDEGÅENDE sportsmassage jeg fik hos Jannie i indre København… 

Jeg har jo skrevet en del om massage, eftersom jeg har prøvet en del! Da jeg jo tester de fleste ‘velvære-ting’ / behandlinger jeg har på Wellnessdeal.dk (Nu tænker du sikkert ‘orv hvor er hun bare heldig hende Pernille!’) og JA det er jeg… Tænk sig at leve af at teste velværebehandlinger – et drømme job!!! Og JA DET ER ET DRØMME JOB 🙂 

Et lille sidespring… Jeg skabte wellnessuniverset PureWellness.dk med min exkæreste for snart 5 år siden, min drøm var simpelthen at skabe et univers fyldt med lækkerier, som ville inspirerer andre, men som også kunne forsøde min egen tilværelse! Min DRØM var simpelthen at skulle teste og anmelde alle slags wellnessbehandlinger, ophold, produkter, osv. DEN DRØM LEVER JEG FULDT UD I DAG 🙂 Med mit eget Wellnessdeal.dk og via wellnessbloggen her… Jeg TROR PÅ man kan skabe det liv man ønsker! Det har jeg vist også skrevet herinde før…

Nåh tilbage til min anmeldelse af 1 times effektiv SPORTSMASSAGE hos Janni i indre København. Egentlig var det meningen Anne Gadegaard skulle have testet massage forleden, men hun har fået tiden på tirsdag (hvor du kan læse om hendes oplevelse med massagen hos Jannie på hendes blog annegadegaard.com). Nu passede det mig faktisk fint eftersom jeg jo endelig er ved at komme ind i min yoga-rutine igen, jeg var til mit elskede Bikram Yoga i mandags, hot yoga hos Senses tirsdag og skulle have massage tirsdag kl. 12, tiltrængt eftersom jeg faktisk bliver ØM efter mine yoga-sessions! Øm på den gode måde selvfølgelig… 

Sportsmassage hos Jannie i indre København

Sportsmassage hos Jannie i indre København

Jannie har lejet et par lokaler hos Lene Hansson i Holbergsgade, kun 3 gader fra hvor jeg bor, så kender udemærket dette ‘wellnesscenter’ i mit hood. Jannie tager imod mig, leder mig ind i det bagerste lokale, der er levende lys tændt hvilket er dejligt og ikke alt for ofte jeg har oplevet det hos en sportsmassør. Sportsmassage kan jo godt virke mere sterilt eller jeg ved ikke lige hvordan jeg skal forklarer det… Nåh men der er faktisk hyggelig stemning i lokalet hvilket er skønt, for jeg kunne godt trænge til et velvære-break lige i dag.

Jannie tager godt fat, men ikke så voldsomt jeg ikke kan klarer det. Jeg beder hende tage fat på det klassiske ‘computer-arbejde-spændings’ område, mellem skulderbladende, hvor jeg oftest har ondt. Hun bruger en super dejlig massagecreme, den føles som olie og derfor spørger jeg. Jeg har nemlig haft problemer med urenheder på ryggen og derfor er olie ikke alt for godt på min ryg. MEN det har Jannie taget højde for, hun bruger kun en rimelig dyr massage creme der er uden parabener, parfume, osv. men som stadig føles som olie og føles GODT! 

Jeg døser lidt hen, Jannie tager godt fat, man skal ikke lade sig tro at kvindelige massører ikke kan tage fat…! For det kan de! 

De 60 min flyver afsted, jeg ville ønske jeg skulle ligge her 60 mere! Jeg er løsnet mere op i nakken og ml. skulderbladende og føler velvære i hele kroppen og sindet. 

Tak for en SKØN massage Jannie! 

I ØVRIGT kan I købe hele 60 min Sportsmassage til HALV PRIS – nemlig KUN 250 kr. på Wellnessdeal.dk – KLIK HER for at købe dit værdibevis.