Ansigts-akupunktur virker opstrammende, formindsker fine linier og er en af de mest afslappende behandlinger jeg længe har fået!!! Mere af det pretty-please….

“Det er ikke mere end 1 time siden jeg trådte ud i verden efter 90 min ansigts-akupunktur behandling og jeg er mere afslappet, nede på jorden og rolig end jeg har været i månedsvis… SAMTIDIG med jeg føler mig særdeles ’stram i fjæset’ på den gode måde!!!

Ansigts-akupunktur… Hvad i hulen er det? Virker det? (JA JA JA) Gør det ondt? (NEJ) Tror jeg på det? (NU GØR JEG I DEN GRAD!!!)

Spørgsmålene var egentlig mange inden jeg skulle til behandling hos dygtige Bo Tornslev (der i forvejen er en af mine yndlings massører!) men jeg skal lige love for at jeg hurtigt mærkede en særdeles effektivitet blot 4 min inde i behandlingen!!!

Bo startede nemlig med at sætte et par beroligende nåle i mine fødder og hænder, han ville nemlig sørge for at jeg lige kunne stresse lidt ned (for hvem er IKKE stresset her 11 dage før sit bryllup!?) og det kan mærkes… Jeg føler STRAKS (må lige understreger dette) at jeg falder ned under gulvbrædderne, jeg gider nærmest ikke engang at svare Bo når han spørger om jeg er ok… Så afslappet bliver jeg blot 4 min inden i behandlingen.

Jeg var faktisk også nervøs for om det ville gøre ondt! Jeg er ikke så begejstret for nåle længere, trods jeg har 20% af kroppen dækket af tattoveringer, og orkede ærligt talt ikke skulle ligge i 90 min og have smerter… MEN det gjorde slet ikke ondt! Selvfølgelig kan man mærke når de stikkes ind og når Bo liiiiiiige drejer en smule ekstra på toppen af nålen for at stimulerer muskulaturen yderligere… Det føles på een og samme tid dejligt, altså nu kan jeg også lide at mærke der rent faktisk sker noget under en behandling! Det snurrer en smule, summer måske mere, et par stedet på kroppen og i ansigtet krammer musklen sig nærmest om nålen og lige i de punkter summer det mere end andre steder.

30 nåle har jeg nu på hænder, fødder, i hovedskallen, nakken og i ansigtet… Nu forlader Bo lokalet, den afslappende ZEN musik spiller blidt og jeg drages af varmen og den blide belysning i lokalet, mens tæpperne putter mig… Jeg svæver væk, falder ned og nyder min alene tid ALT I MENS jeg føler Bo stadig står og hiver (udglatter) mit ansigt… Altså det er svært at forklare, men det føles som om min hud strammes op i samtlige minutter jeg ligger med nålene i, det er en FANTASTISK følelse, der også afslapper mig…

Med nåle i ansigtet, fuldstændig afslappet under alle 90 min :) Lykkefølelse...

Med nåle i ansigtet, fuldstændig afslappet under alle 90 min 🙂 Lykkefølelse…

Jeg kan ikke få armene ned over denne fantastiske behandling, den virker og stresser ned, jeg har ikke følt mig lykkeligere end når Bo giver mig min afsluttende opløftende massage med maske og olie på… Det er ligefør jeg fælder en tåre! Hvornår er man sidst blevet nusset i ansigtet i hele 90 min? Nærmest ALDRIG… Det er simpelthen SÅ DEJLIGT og så tænk sig at man samtidig får et FACE LIFT uden lige! Jeg er sikker på man kan fjerne hovedpine, migræne, spændinger og alle mulige andre skavanker med AKUPUNKTUR – en af de MEST EFFEKTIVE behandlingsformer jeg har prøvet, EVER!

Min øjne har en anden lysende glød, min udstråling er i zen og jeg FØLER DET VIRKELIG! Har bedt Bo tage et før og efter billede af mig, se dem nedenfor… Prøv at se bort fra mine rødlige ar og mærker efter ‘dum hud’ (og min ikke farvet bund!) men se lyset i mine øjne, de er ligesom også mere åbne nu, se også linien om min mund – den er mindsket!!!! Kan du se det? Jeg kan 🙂

Før til venstre og Efter til højre - jeg kan se mine øjne stråle mere, og samtidig er mere åbne... Et løft i panden og et opstrammet ansigt!

Før til venstre og Efter til højre – jeg kan se mine øjne stråle mere, og samtidig er mere åbne… Et løft i panden og et opstrammet ansigt!

I øvrigt er jeg SIKKER på det giver et collagen-boost til ansigtshuden, hvilket med 100% hjælper min problemhud!!!

Denne behandling er bare win win win!!! ”

I dag tilbyder jeg DIG at få 40% i rabat på 90 min komplet ansigts-akupunktur inkl. maske og massage hos Bo – køb dit gavekort til behandlingen lige her på Wellnessdeal.dk I DAG!