Access Energetic Face Lifting giver strammere hud og et løft i ansigtet! Det VIRKER VIRKELIG… Samtidig er det et mega velvære break, 1 times nussen og trykken i ansigtet – åhhhh I looooove it!

“Tænk sig at man kan få et FACE LIFT via massage i ansigtet! Ja det er sgu rigtigt… SÅ PRØV DET OG MÆRK MIRAKLET SELV!!!

På Christines website står der:

‘Ingen botox, ingen nåle – kun ren energi, der er med til at ændre aldringsprocessen i din hud!’

Jeg ved ikke om teknikkerne stammer fra Japan, det synes jeg jeg har hørt… Men uanset hvad er det noget der virker! Access Energetic Face Lifting massage giver strammere hud i ansigtet og man føler sig simpelthen ’så stram i masken’ – ja det lyder måske ikke for fint, sødt og blidt at skrive sådan, men det er altså hvad jeg føler – MIG STRAM I MASKEN, efter 60 min hiven, nussen og trykken i ansigtet.

Det er ikke fordi jeg dør af stress disse dage, men jeg har bare nogle lange dage og farer København rundt i storm og regn på min røde Velorbis mellem møder og træning osv., hvilket faktisk godt kan være trættende i sig selv… Når man starter morgenen på Enghave plads, så til Halmtorvet og yoga, så til ydre Frederiksberg for at holde møde, så hjem til Kgs Nytorv for at lufte hunden og så tilbage til Frederiksberg for at teste denne vilde behandling… Så I kan nok forstå jeg landede med et ’suk’ hos Christine og på hendes briks da klokken var 16.30 😉

Fra det øjeblik jeg træder ind i lokalet hos Christine falder jeg til rooooooo… Energien hos Christine er så roooooliiiiiiig at det rammer mig som en hammer i hovedet, på den gode måde! Sidst jeg fik Access Bars her svævede jeg mellem søvn og vågen tilstand, hvilket er unormalt for mig.

Jeg smider mig på briksen, får et tæppe over mig… Christine tager blidt fat i nakken på mig, ned til fødderne og tilbage til nakken. Hun holder sine blide tryk i nakkeområdet i 10 min, bevæger sig om på brystet og lægger en smule flere kræfter i. Hun strækker ligesom huden og holder dette tryk i x minutter, jeg kan ikke længere sætter tid på eftersom jeg er tæt på at falde i søvn igen… WHAT!? Det er simpelthen utroligt så meget jeg bare kobler af under denne session…

Mine tanker flyver afsted, jeg bliver simpelthen så rørt; kommer til at tænke på hvor ofte vi glemmer at koble af, hvor ofte vi sætter os selv bagerst i rækken til at modtage kærlighed, fordi vi giver giver og giver. Jeg lander lige her under Christines bløde faste tryk, mærker energien, som jo er kærlighed… Lader mig selv koble 100% af, jeg er modtageren nu! Åhhhh lykkefølelsen skyller ind over kroppen, jeg er glad, afslappet, og nyder bare alt fuldt ud.

I øvrigt holder jeg utrolig meget af at blivet ‘nusset’ i ansigtet… Eller det er faktisk ikke en nussen, for denne teknik er mere tryk og hiv, dog meget blidt men stadig fast. Og det er nok derfor det er så sindsygt effektivt. Christine går måske 10-15 forskellige ‘tag’ igennem på forskellige punkter i panden, ved øjnene, nakken, ved ørene osv. Ligesom om hun strækker huden i alle retninger, der udglatter fuger, linier og rynker. Som om at ansigtshuden er trukket strammere på ansigtet.

Hmm det kan godt være I ikke kan se den store forskel, men jeg kan se lidt... Mine "linier" i panden er glattet en smule mere ud, øjnene er mere åbne og jeg har klart mere glød... Billedet til VENSTRE er FØR og billedet til HØJRE er EFTER... (psssst se venligst bort fra ufarvet OG fedtet 80'er hår!!!) tak...

Hmm det kan godt være I ikke kan se den store forskel, men jeg kan se lidt… Mine “linier” i panden er glattet en smule mere ud, øjnene er mere åbne og jeg har klart mere glød… Billedet til VENSTRE er FØR og billedet til HØJRE er EFTER… (psssst se venligst bort fra ufarvet OG fedtet 80’er hår!!!) tak…

Det er simpelthen så vild en følelse! Ydermere får jeg et spejl når jeg sætter mig op på briksen, OG MAN KAN I DEN GRAD SE DET! Jeg fatter det ikke, eller jo det gør jeg jo nok – jeg har ikke så meget andet at sige om Active Face Lift – det er en af de mest behagelige og mest effektive behandlinger man kan få.

Måske bedre at se mit GLOW og happy smooooothe face i dagslyset på dette billede!?

Fint og glattere ansigt i dagslys ;)

Fint og glattere ansigt i dagslys ;)

Du kan selvfølgelig købe en 60 min Active Face Lift behandling til HALV PRIS hos Christine gennem Wellnessdeal.dk I DAG – for KUN 343 kr. – Køb et værdibevis FORKÆL DIG SELV eller en du holder af med denne LOVELY behandling!