1 uges Senses detox yoga forløb på Vesterbro, med madplan, hjemmeøvelser, infrarød sauna og detox yoga – øhhhh ja tak…

“Det er februar, det er koldt selvom solen titter frem… Jeg føler ikke jeg sådan rigtigt er kommet igang efter vinteren endnu! Altså hvad angår træning… Jeg føler mig uoplagt, sløv og træt! JA jeg har selvfølgelig også lige haft et mega bryllup at planlægge og afholde, samt er kommet hjem fra varme skønne Hawaii hvor tidsforskellen er 12 timer! (for 9 dage siden) 

Så da jeg så Senses Hot Yoga studio på Vesterbro tilbyder 1 uges DETOX YOGA forløb boblede det i mig for at komme med på dette forløb.

Jeg kontaktede dem fluks og fik en plads!!! Jubiiiiiiii…. Så har jeg i det mindste en detox-tur at se frem til, efter en stresset periode.

Senses Detox Yoga - hvor vi også skal meditere...

Senses Detox Yoga – hvor vi også skal meditere…

Jeg har kun stiftet bekendskab med detox yoga en gang tidligere, det var på Absolute Sanctuary på Kho Samui, intet mindre!! 😉 En af de lækreste detox steder på jorden, hvor man detoxer i stor grad og kun udøver detox yoga i et opvarmet lokale… Jeg husker det som en extrem rolig yogaform, eftersom man selvfølgelig er på detox diæt! Se mere om dette fantastiske Absolute Sanctuary her.

Nåh men jeg ved egentlig ikke hvad jeg har af forventninger til Detox Yoga forløbet hos Senses, jeg håber på fornyet og øget energi. På en renere krop og et roligere sind, for krop og psyke hæger tæt sammen hos mig!

Lidt om Senses Detox Yoga forløbet her:

Senses Yoga Detox

Boost din livsenergi med 1 uges yoga detox:

Med enkle yogateknikker og praktiske råd om kost og sund livsstil kan du frigøre og slippe affaldsstoffer, stress og spændinger fra krop og sind.
På en uge opnår du:

  • Masser af energi og overskud
  • Sprudlende humør
  • Følelsen af lethed i krop og sind
  • Sund hud og øjne

 

En uges detox består af:

  • 3 timers kick-off med gennemgang af forløbet, madplan hjemmeøvelser og detox yoga søndag
  • 2 x 60 min detox yoga tirsdag og torsdag morgen
  • 1 times infrarød sauna med guidet meditations og spændings frigørende øvelser lørdag formiddag
  • 3 timers afslutning med detox yoga med implementering af gode vaner i fremtiden lørdag formiddag

I øvrigt koster DET KUN 799 kr. at deltage på hele forløbet! Hvilket jeg synes en en super fair pris for så mange timers information, yoga og infrarød sauna session.

Jeg GLÆDER mig… Join me?”

Læs mere om datoer og tid, og køb DIN plads på detox yoga forløbet – klik her.